Producere

Pentru a produce unele dintre cele mai bune ferestre, am facut o selectie asupra furnizorilor de utilaje si am investit in echipamente performante ce functioneaza cu o precizie de pana la 0,2 mm. Am ales pe cei mai buni furnizori de utilaje: Rapid-Urban, Elumatec, Wegoma, pentru fabricarea ferestrelor si usilor din pvc, iar pentru fabricarea geamului termoizolator: Lisec si INTERMAC.

Automatizare completă

OBERLIHT Plast produce ferestre, usi si geam termoizolator pe o linie de productie complet automatizata la cele mai inalte standarde. Astfel, peste 90% din operatiile ce se executa in ciclul de productie, se fac pe utilaje de ultima generatie, garantand o calitate exceptionala, constanta. Fiecare operatie din cadrul fluxului de productie este atent monitorizata, avand astfel posibilitatea ca personalul de la serviciul clienti sa stie in permanenta in ce etapa se afla produsele OBERLIHT Plast.

Livrare în maxim 5 zile

OBERLIHT Plast a investit in modernizarea si extinderea capacitatilor de productie, dand in folosinta linii tehnologice de ultima generatie, asistate computerizat. Capacitatea de productie a fabricii OBERLIHT Plast face ca termenele de livrare sa nu depaseasca maximum 5 zile indiferent de marimea comenzii. Livrarile se fac complet de la OBERLIHT Plast, ferestrele si usile includ si geamul termoizolator executat in propria hala de productie.

Investiții permanente

Mentinem si dezvoltam permanent capacitatea de competitie. Investitiile noastre se regasesc in capitalul uman, in programe si utilaje de ultima generatie, toate acestea pentru ca produsul final obtinut sa indeplineasca cele mai riguroase standarde europene.

SUS