Опыт

Peste 20 ani de angajamente si promisiuni respectate, peste 20 ani în continuă dezvoltare, peste 20 ani de investiții în tehnologie și capital uman, peste 20 ani au trecut de când oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii, peste 20 ani în care am câștigat încrederea a mii de clienți.

Toate acestea permit clienților noștri să afirme că au avut întotdeauna siguranța unei alegeri corecte.

Мы рады проконсультировать вас

Un element constructiv in dezvoltarea unei relatii de succes il constituie calitatea inalta a consilierii si asistenta acordata. Pentru orice problema exista solutii. Consilierii nostri tehnici si de vanzari au experienta si cunostintele necesare pentru ca, impreuna cu beneficiarii nostri, sa aleaga cele mai adecvate solutii tehnice si constructive.

Известные бренды

Pentru ca lucram cu cei mai buni, reusim sa producem unele dintre cele mai bune ferestre: Salamander la profile pvc, Maco la feronerie, Saint-Gobain si Guardian la sticla, Kommerling la sigilanti si Grace-Davison la sita moleculara. Asteptam de la furnizorii nostri ceea ce oferim si noi clientilor nostri: competenta, calitate, seriozitate, livrari prompte, preturi justificate si flexibilitate.

Сертифицированное качество

Fereastra OBERLIHT Plast, Fereastra Certificata! Toate produsele noastre sunt realizate intr-un sistem de management integrat, ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 (calitate - mediu - sanatate si securitate ocupationala) si detin marcajul CE, atat pentru ferestre si usi, cat si pentru geamul termoizolator, lucru absolut indispensabil pentru export.

Транспортировка и сборка

Montajul se realizeaza cu echipe specializate si se executa in conformitate cu cataloagele tehnice. Materialele de montaj sunt de cea mai buna calitate, iar solutiile constructive sunt cele mai adecvate, conferind lucrarii etansare si functionalitate. O fereastra de calitate presupune si un montaj de calitate si de aceea OBERLIHT Plast se implica in mod activ in specializarea personalului partenerilor nostri.

Сервис OBERLIHT Plast

Am infiintat Service Rapid OBERLIHT Plast pentru ca tu sa beneficiezi de asistenta tehnica in cel mai scurt timp. Astfel, echipele noastre de interventie, se vor deplasa in cel mai scurt timp pentru a remedia, inlocui, regla tot ce este necesar pentru buna functionare a ferestrelor si usilor. Contacteaza tehnicienii nostri care vor cauta intotdeauna sa gaseasca cele mai bune solutii la situatia aparuta.

Гарантия на продукцию и послегарантийное обслуживание

Pentru ca suntem siguri ca producem calitate, acordam garantii extinse. Ferestrele si usile OBERLIHT Plast beneficiaza de garantii de pana la 10 ani. La achizitionare beneficiezi nu doar de garantii extinse ci si de serviciul postgarantie, pentru ca tu sa fii in siguranta pe toata durata de viata a produsului. Durata mare de viata este certificata si prin rezultatele testarilor de durabilitate in mediul agresiv marin si urban-industrial.

ВВЕРХ